ONZE WORKSHOPS bij voorstellingen:

Workshops bij FTBLL (alle leeftijden)

Voorstelling in het theater
In mei 2022 en van januari t/m maart 2023 speelt de voorstelling FTBLL in meerdere theaters in Nederland. Voor onze volledige speellijst, klik hier

Voorbereidende workshop FTBLL
Het is mogelijk om een voorbereidende workshop te boeken voor uw klas(sen). In deze workshop gaan onze docenten aan de slag met het ontdekken van de kracht van de klas.

Wie zijn de verschillende individuen, hoe kunnen zij elkaar versterken? Onze vakdocenten delen hun verhaal en de verhalen van de spelers van FTBLL. Jongeren ervaren in de workshop hun eigenheid en de kracht van de groep. Onder begeleiding van de vakdocent, verwerken zij de uitkomsten in een theatrale presentatie. 

Workshop: 1,5 uur 
Kosten: vanaf €150,00 
Locatie: op school of (in overleg) in het theater

Workshops bij Knock-Out (12+)

Voorstelling in het theater
In oktober t/m december 2022 speelt de voorstelling Knock-Out in verschillende theaters in Nederland. Voor onze volledige speellijst, klik hier.  

Voorbereidende workshop Knock-Out
In deze workshop gaan de deelnemers zich zoveel mogelijk toe-eigenen. Ze nemen de leiding, maken de beste deals, pakken zoveel als ze kunnen. We onderzoeken hoe we egoïsme en materialisme kunnen uitvergroten tot het maximale. Aan het eind van de workshop stellen wij onszelf de vraag: hoe ver ga je om te krijgen wat je wil?

Workshop: 1,5 uur 
Kosten: vanaf €150,00 
Locatie: op school of (in overleg) in het theater

Workshops bij Dorian (15+)

Voorstelling in het theater 
Van mei 2023 t/m juni 2023 is Dorian te zien in het theater. Voor onze volledige speellijst, klik hier

Voorbereidende workshop Dorian 
In deze workshop gaan jongeren met vakdocenten van ISH en het Nationaal Ballet aan de slag rondom de vraag ‘wie en wat vormt jou?’ Ben je in staat om zelf richting te geven aan jouw eigen pad? Er wordt niet alleen over dit onderwerp gesproken maar ook in geschreven tekst, in beeld en beweging gedurende 1,5 uur gedachten uitgewisseld. 

Workshop: 1,5 uur 
Kosten: vanaf €200,00 
Locatie: op school of (in overleg) in het theater

MEER INFORMATIE OVER ONZE EDUCATIEPROJECTEN?!

Heeft u bijvoorbeeld al een datum in gedachten, een theater, een indicatie van het aantal leerlingen, etcetera?