ISH STAAT DIT JAAR OP LOWLANDS EN DOET EEN ODE AAN DE 90TIES. DE MUZIEK, DANSTRENDS EN KLEDING: WE’RE BRINGING IT ALL BACK!

______

Voor het derde jaar op rij is ISH Dance Collective te zien op het festival Lowlands. Na twee succesvolle edities met de shows ‘FunkISH’ (2017) en ‘Funk it up (2018)’ komt ISH dit jaar wederom met een nieuwe voorstelling: “WE LOVE THE 90 ISH”. Samen met Cinematic DJ Irie wordt de Juliet tent op zaterdag 17 augustus om 19.00 uur omgebouwd tot een groot ‘90ties’ feest.

ISH weet als geen ander dingen net even anders aan te pakken. Al twee jaar lang verrassen zij het Lowlands publiek met een op maat gemaakte voorstelling, die helemaal past in de festival vibe. Voor dit jaar duikt het Amsterdamse dansgezelschap in de ‘90ISH’ sferen. De muziek, danstrends en kleding; alles komt terug in de show.

De Lowlands gangers worden uitgedaagd om samen met ISH een ode te brengen aan deze iconische periode. Baggy pants, een colour blocking bomber of een kangol bucket hat; trek alles uit de kast voor het nu al meest legendarische feestje van Lowlands van dit jaar.______

WE LOVE THE 90ISH
17 AUGUSTUS | 19:00
JULIET TENT, LOWLANDS

SEE YOU THERE!