VOORSTELLINGEN
Harder moest het meisje. Sneller rennen dan alle anderen. Op haar eigen pad en op haar eigen manier. Totdat alles plots donker werd en ze alleen was met haar gedachten. Maar ben je dan wel alleen? Of is je hoofd het thuis van allerlei wezens? Een plek vol vreemde vrienden, bizarre dromen en warme herinneringen. Maar ook vol onredelijke angsten, prachtige gedachtenspinsels en wonderlijke waanvoorstellingen. Ga je mee?

‘En toen gebeurde iets dat niemand had verwacht.’
Marit Törnqvist

In Wat Niemand Had Verwacht neemt ISH je mee op reis in de wereld die verschijnt als je je ogen sluit. Op unieke wijze geeft deze dansvoorstelling vorm aan gedachten, dromen en gedachtenspinsels. In een wervelende opeenvolging van dans, muziek en spel zien we vier uitzonderlijke dansers en een eigenwijze actrice doen wat niemand had verwacht. Een avontuur vol popping, moderne dans en hiphop waardoor het donker nooit meer hetzelfde zal zijn.

Wat Niemand Had Verwacht is een voorstelling van Lara Wakelkamp in de serie ISH Nieuwe Makers. Hierin biedt dance collective ISH talentvolle makers de kans om onder begeleiding van artistiek leider Marco Gerris en een persoonlijke coach, een voorstelling te maken in de ISH-traditie. Eerdere voorstellingen in deze serie zijn The Gate, Fight Flow en GravitISH.

RECENCIES
★★★★☆ Krachtige jeugddansvoorstelling over psychose – Theaterkrant

TRAILER

CREDITS
Regie: Lara Wakelkamp
Tekst: Lara Wakelkamp & Thirsa van Til
Muziek: Rik Ronner
Cast: Shailesh Bahoran, Feadan McCall, Serano Pinas, Anna Maria Suykerbuyk, Thirsa van Til
Jaar: 2015