VACATURE: OFFICE MANAGER

ISH DANCE COLLECTIVE IN AMSTERDAM ZOEKT OP KORTE TERMIJN EEN OFFICE MANAGER VOOR 32 UUR | PARTTIME| SLUITINGSDATUM: 10 NOVEMBER


ISH Dance Collective verbindt mensen door hen te verrassen. Skills van de straat gaan de verbinding aan met gevestigde kunstvormen. Op innovatieve wijze slaan de voorstellingen, demo’s en educatieprojecten van ISH een brug tussen kunstvormen, disciplines en culturen. Of het nu een kruising tussen hiphop en ballet is of een samensmelting van freestyle bmx en klassieke muziek: ISH gelooft niet in grenzen.

ISH houdt van artiesten die op het hoogste niveau presteren maar ook genoeg lef hebben om buiten de lijntjes te kleuren. Gelukkig vinden we deze gelijkgestemde geesten op allerlei plekken. We werken met grote organisaties zoals Het Nationale Ballet, maar begeleiden ook nieuwe makers in de ontwikkeling van nieuw werk en het starten van een eigen gezelschap.

Naast het ontwikkelen van producties voor grote en kleine zalen in binnen- en buitenland heeft ISH een bloeiende educatieve tak. Wij geloven dat talent in iedereen zit, inspiratie overal te vinden is en dat je samen sterker bent dan alleen.

______

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN
OFFICE MANAGER voor 32 uur per week

Als Office Manager ondersteun jij de algemeen directeur in de gehele bedrijfsvoering. Dit zijn zeer uiteenlopende taken, maar te denken valt aan onder meer:

* Algemene bedrijfsvoering: verantwoordelijk voor contracten en voortgang van zaken als systeem- en databasebeheer, voorraad, postverwerking, etc.
* Financiële administratie: inkoop, verkoop, declaratie, kas, bank, salaris en jaarverantwoording. Het controleren, bewaken, opstellen, klaarzetten en inboeken hiervan.
* Personeelszaken: Adviseren aan en begeleiden van werknemers en directie op het gebied van personeelsbeleid en regelgeving. Denk aan arbo, verzuim, werving & selectie, ontwikkeling, dossierbeheer, in- en uitstroom, e.d. Tevens het uitvoeren, opstellen, organiseren, registeren, muteren, coördineren, bewaken en archiveren hiervan.
* Directieondersteuning: alle voorkomende secretariële werkzaamheden ter ondersteuning zoals notuleren, organiseren van vergaderingen, inplannen van afspraken, etc.

JIJ BENT:
*Een aantoonbaar organisatietalent, communicatief en sociaal vaardig.
*Een aanpakker.
*Nauwkeurig en stabiel.
*Zelfstandig, maar ook functionerend in teamverband.
*Ervaren in een soortgelijke functie.

WIJ BIEDEN JOU:
*Een dynamische functie bij een bloeiende organisatie in de culturele sector.
*Een plek in een jong creatief team.
*Ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen.
*Een informele werksfeer en korte lijnen.
*Salarisinschaling op basis van de cao Toneel en Dans.
*Toegang tot alle voorstellingen van ISH in theaters en op festivals.

______

CONTACT- EN VACATURE INFORMATIE

Bij vragen over de functie neem contact op met:
Romy Hagenaar | Hoofd productie
020-4685422 of romy@ishdancecollective.com

Stuur je CV en motivatie naar sharon@ishdancecollective.com
Reageren kan t/m 10 november 2019

De gesprekken zullen plaatsvinden op 18 november (ochtend) en 20 november (middag).