Project Q4

In Q4 gaan de dansers geïnspireerd door de theorie van Carl Jung; ‘Quaternity’ dieper in de psyche van de mens. Waar zijn we ons bewust van? Wat is onbewust? Hoe vormt onze innerlijke wereld zich? En hoe beïnvloed de uiterlijke wereld dat? Wat komt naar het licht? Wat onderdrukken we in de duisternis? Wat maakt ons individueel? En wat is het collectief geheel? Met deze vragen duiken zij in de patronen van de mens en de structuren van het leven. Het doolhof waar wij verdwaald in raken. De hokjes van ons zelf, van anderen en van de maatschappij waar wij vast in komen te zitten. Op zoek naar het hoger perspectief om de vierkanten van onze cirkels te doorbreken en ontstijgen.Zie jij de geometrische vormen van jouw leven vormen of zit je vast in in een vorm?

Project Q4 is gebaseerd en geïnspireerd door de dansstijl; New Way Vogue. De stijl kenmerkt zich door de houding, poses en vormen; lijnen, vierkanten en extreme stretch/contortion. De dansvorm is ontstaan uit onderdrukking bij minderheidsgroepen in New York begin jaren ’80 en is nu wereldwijd gevestigd in de LGBT & ‘ballroom’ community.

Vogue is een uitdrukkingen, een statement, een levensstijl en een kunstvorm die onwetendheid doorbreekt!

Credits
Concept & Choreografie: Sarada Sarita i.s.m. de dansers.
Dansers: Carlotta ‘Shiva’ Ippolito, Venla Miila Kaarina Keskinen, Xiomara Virdo, Raquel Tijsterman, Lara Mattheij, Mattia ‘Nagato’ Palumbo, Moa Holgersson
Muziek: Rik Ronner, Moa Holgersson & diverse Artiesten
Concept lichtontwerp: Mike den Ottolander
Kostuum: Rani Art
Powered by: ISH Dance Collective

Speeldata

Get your ISH Tickets here

Tickets