fbpx

Powered by ISH

POWERED BY ISH begeleidt ISH nieuwe makers op maat. In dit traject wordt er alles aan gedaan om de drempels voor nieuwe makers en specifieke doelgroepen weg te nemen: van begin totdat zij zelfstandig verder kunnen.

Bij het begeleiden van nieuwe makers gaat bijzondere aandacht uit naar het stimuleren van culturele diversiteit en vernieuwing op zowel artistiek-, productioneel-, marketinggebied en ondernemerschap. Dit kan leiden tot het samen werven van subsidies, partners, publiek en andere stakeholders.

ISH Dance Collective heeft al ruim 19 jaar ervaring met coaching van jonge talenten, van performers en makers, choreografen, regisseurs. Wij geloven dat talent in iedereen zit en dat je samen kan groeien. Daarom begeleiden wij nieuwe makers en delen onze kennis, ervaring en netwerk.

Searching for the ism

Searching for the ISM

Searching for the ISM is een voorstelling van Nedda Sou powered by ISH Dance Collective. In deze explosieve dansvoorstelling gaan vier dansers op zoek naar wat hun leven zin geeft. Na twee jaar verveling en stilstaan maken ze ruimte voor nieuwe dingen. Nieuwe energie, richting en nieuwe vormen. Vol fantasie nemen ze je mee in hun zoektocht.