Nachtraven

NACHTRAVEN

De wereld komt met een klap tot stilstand. Je bent op jezelf aangewezen. De stad is donker en verlaten. In de verte brandt nog een licht.

NACHTRAVEN brengt de dansers van ISH Dance Collective en de musici van Het Balletorkest samen in een voorstelling die alleen in deze tijd van Corona kon ontstaan. Een voorstelling over hoe je op jezelf wordt teruggeworpen als de trein plotseling tot stilstand komt. Over het individu tegenover de massa. Over het ongemak en de humor van nieuwe vormen van contact.

Exclusief in het Transformatorhuis van Westergas ontvangen we 100 mensen per voorstelling in de setting van een Parijse nachtclub. Beleef van dichtbij een eclectische mix van Hiphop, Break en Experimental Dance en klassieke muziek. Blackstreet meets Igor Stravinsky.

Toegang: € 25,-. Het eerste drankje is inbegrepen. De gasten van een reservering komen met elkaar aan een tafel te zitten. In verband met Corona vragen we u per huishouden een aparte reservering te maken.

GENRE: DANS


CREDITS
Regie: Marco Gerris | Concept: Joris Nassenstein | Muzieksamenstelling: Jan Pieter Koch | CAST: Feadan McCall, Lucinda Wessels, Oscar Starink, Thomas Krikken, Tyrone Menig, Arnold Put, Noa Koch, Sarah Ouakrat, Marie-Cécile de Wit, Juan Pedro Martínez, Marije Slot, Ina Hesse, Joris Wiener, Janet Morgan, Maud van Daal, Ward Assmann, Christiaan Beumer, Erwin ter Bogt, Erik Torrenga, Bram Peeters, Joao Mendes Canelas, Marijn Migchielsen, Helfred van der Veen, Peter de Vries, Richard Jansen en Jet Sprenkels.