Get your ISH Tickets here

Tickets

Listen Up!

Pssst! Luister eens! Jij bent toch zo goed in keuzes maken? We zien je wel hoor. Speltbol of kapsalon, de fiets of de tram, freelance of loondienst. Jij kan dat, echt supergoed van je. Maar durf je het ook op grotere schaal? Echte verantwoordelijkheid voor de grote zaken des levens? En ben je dan ook dapper genoeg om de consequenties te dragen?

Beatboxer, stemkunstenaar en super-ISHer Abdelhadi Baaddi ontwerpt een interactieve theatervoorstelling in de vorm van een hoorspel. Eentje zoals je die vroeger op de radio hoorde, zoals het bekende War of the Worlds. Maar in Listen Up wordt al het geluid live geproduceerd door 3 stemkunstenaars en zijn de keuzes van het publiek bepalend voor het verloop van de voorstelling. Versterkt door vooruitstrevend 4D geluid zullen vocale soundscapes, effecten en muzikale composities het decor zijn van een uitdagende voorstelling vol vragen. Wat als jij het voor het zeggen had? Hoe zou de wereld eruitzien? Weet je echt zeker dat je deze keuze wilt maken?

AbdelHadi Baaddi maakte eerder de succesvolle voorstelling ͚Ik ga op reis, en neem mee͛. NRC beschreef deze voorstelling in de krant als: “dit jaar een van de pareltjes van het Amsterdam Fringe Festival”.

Trailer

Credits

Regie: AbdelHadi Baaddi