ONZE LESSENREEKSEN

Lessenreeks dansstijlen Hiphop (12+) 

Onderdeel: breakdancen, popping, locking.

Gedurende acht weken komt een danser van ISH Dance Collective naar school om jongeren mee te nemen naar de wereld van de hiphop dansstijlen. Jongeren maken kennis met popping, locking en breakdance. Hiernaast leren zij over andere onderdelen van de hiphop cultuur, zoals de muzikale en beeldende stroming. Aan het eind werken we toe naar een kleine presentatie voor de school. Dit kan zijn in de vorm van een optreden of een korte film die de jongeren zelf maken. Zijn er jongeren die echt geen plezier hebben in bewegen? Wij zorgen ervoor dat iedereen betrokken is bij het project. Dit kan ook in de vorm van filmen of regie-assistentie zijn. 

Kosten vanaf €800,00 per groep

Lessenreeks ISH Way of Life (12+) 

ISH is meer dan alleen een danscollectief. ISH is een netwerk van mensen die allemaal geloven in de ISH Way of Life filosofie: door de persoonlijke verhalen en ervaringen van deelnemers als startpunt te nemen, laten we deelnemers zien dat zij ertoe doen en ze zelf richting aan hun leven kunnen geven. 

Geïnspireerd op deze gedachte, biedt ISH een lessenreeks aan van 8 weken waarbij de vakdocenten van ISH op zoek gaan naar de eigenheid en kracht van elk individu. Als groep wordt er gewerkt aan een product. Dit kan een voorstelling zijn, een film of een presentatie. Onder begeleiding van de vakdocent(en) kiest elke jongere zijn eigen rol. Ook jongeren die geen verdere ambities hebben met dans wil ISH verwelkomen en inspireren, en meegeven dat iedereen ergens goed in is en dat het belangrijk is je eigen stem te vinden en die te laten horen en te blijven ontwikkelen. Dit kan zijn in de rol van schrijver, regie-assistent, choreograaf of bijvoorbeeld decorontwerper. 

Kosten vanaf €800,00 per groep

MEER INFORMATIE OVER ONZE EDUCATIEPROJECTEN?!

Heeft u bijvoorbeeld al een datum in gedachten, een theater, een indicatie van het aantal leerlingen, etcetera?