ISHterious

ISHTERIOUS DANCE IN TIME OF QUARANTINE

Dans in tijden van Corona. Dat is net even anders, maar geen reden om niet te dansen. ISH Dance Collective komt met een speciale improvisatievoorstelling: ‘ISHterious – dance in times of quarantine’. In deze voorstelling ontmoeten vijf individuen elkaar zonder elkaar aan te raken. Met elk hun eigen discipline; hiphop, breakdance, experimental, popping en live mc muziek, gaan ze los op het podium. Niemand weet precies het plot, want elke voorstelling is anders. Alles kan en mag, zolang ze maar afstand bewaren. ISHterious gaat op 29 augustus in première in theater de Meervaart in Amsterdam en toert daarna door het land.

Het zijn andere tijden en een bezoek aan het theater was de afgelopen tijd niet vanzelfsprekend. Alle reguliere voorstellingen van ISH kwamen te vervallen. Nu het weer mogelijk is om de theaters in te gaan, is het dansgezelschap meteen aan de slag gegaan om een speciale voorstelling te creëren, waarbij de dansers op de veilige anderhalve meter afstand van elkaar blijven.

GENRE: DANS | HIPHOP


CREDITS
CONCEPT: Marco Gerris | PERFORMERS: Patrick Karijowidjojo, Dietrich Pott, Jason Winter, Irie Weergang Bove en Pom Arnold MUZIEK: DJ Irie CAMPAGNEBEELD: Sjoerd Derine