ISH Dance Collective

ISH is alles maar niet wat je denkt. Een collectief van eigenwijze individuen. Sinds 2000 verbindt ISH mensen door hen te verrassen. Skills van de straat gaan de verbinding aan met gevestigde kunstvormen. Op innovatieve wijze slaan de voorstellingen, op maat gemaakte showcases en educatieprojecten van ISH een brug tussen kunstvormen, disciplines en culturen. ISH gelooft niet in grenzen.

ISH houdt van kunstenaars die op het hoogste niveau kunnen presteren maar ook genoeg lef hebben om buiten de lijntjes te kleuren. Door met uiteenlopende partijen zoals Het Nationale Ballet, autonoom kunstenaar Dadara of nieuwe maker Shailesh Bahorhan samen te werken ontstaan er op artistiek en productioneel niveau nieuwe kruisbestuivingen. ISH heeft een manier van werken die mensen bij elkaar brengt, dromen uit laat komen en resulteert in fantastische voorstellingen. En belangrijker nog: het resulteert in een fantastische groepen mensen.

Vanuit thuisbasis Amsterdam reist ISH door binnen en buitenland met verschillende voorstellingen, educatieprojecten en workshops.

ISH is een merk van Stichting Balls.
Download hier het jaarverslag 2016.
Download hier het jaarverslag 2015.
Download hier het jaarverslag 2014.
Download hier het jaarverslag 2013.
Download hier het jaarverslag 2012.
Download hier het beleidsplan 2017 – 2020.
Download hier het beleidsplan 2013 – 2016.