VOORSTELLING
Een voorstelling van Abdelhadi Baaddi.

“Ik weet dat je je niet kan voorstellen dat ik mijn hele hebben en houden heb achtergelaten voor een betere toekomst. Voor zekerheid. Alles voor je kinderen. Het is voor mij dan ook moeilijk te begrijpen dat je die zekerheid weggooit voor je dromen. Terwijl ik mijn dromen weggooide voor die zekerheid.”

Een auto met imperiaal vol spullen verhalen, emoties, familie, begrip en onbegrip met als eindbestemming Marokko. Een reis van ruim 2500 kilometer en 20 uur. Hoe kom je die door als je je medepassagier een bron van onvoorwaardelijke liefde is maar tegelijkertijd je grootste ergernis namelijk… je eigen vader. Want wat weet ik nou eigenlijk van hem? En hij van mij? Tanger is de eindbestemming maar 60 jaar geleden het vertrekpunt van mijn vader.

In het dagelijks leven vinden er altijd ontmoetingen plaats. Bewust of onbewust. Stap in mijn Mercedes 307 op reis naar Marokko en maak kennis met ons, zoals ik opnieuw kennis maakte met mijn vader. We verplaatsen ons met het busje en daardoor -noodgedwongen- in elkaar. In “Ik Ga Op Reis En Neem Mee..” gaan we erheen en tegelijkertijd ook weer een beetje terug.

CREDITS
Concept & Spel: Abdelhadi Baaddi
Regie: Lara Wakelkamp
Tekst: Abdelhadi Baaddi en Lara Wakelkamp
Conceptontwikkeling: Judith Jongkind
Producent: ISH Dance Collective
Uitvoerend producent: Romy Hagenaar
Fotografie: Studio BREED
Grafisch ontwerp & Beeldbewerking: Donald Beekman DBXL
Mede mogelijk gemaakt door: Europe by People, Fonds Podiumkunsten en Amsterdam Fringe Festival.
Powered by: ISH Dance Collective

RECENCIES
★★★★☆Een intieme, roerende voorstelling is het met een hoog autobiografisch gehalte en een grote noodzaak. – NRC Handelsblad

Baaddi goot zijn persoonlijke verhaal in een spannende, intieme vorm waarin hij kundig schakelt tussen zijn vader en zichzelf, de humor prachtig vervlecht met de emotie – De Theaterkrant