fbpx

Educatie

Bij ISH DANCE COLLECTIVE geloven wij dat talent in iedereen zit, inspiratie overal te vinden is en dat je samen sterker bent dan alleen! Jongeren maken in onze workshops en lessenseries op interactieve wijze kennis met beweging, theater, het vertellen van verhalen, dans en podiumkunst. In al onze educatie activiteiten draait het om de ‘weg ernaar toe’ en niet zozeer het eindresultaat. De ontwikkeling van de deelnemer staat bij ons centraal.

Download hier onze educatiebrochure voor het voortgezet onderwijs.

ISH x HUS SUMMER WEEK (8 -12)

Samen met House of Urban Sports organiseren we van 22 t/m 25 augustus een Summer Week.
Doe mee en maak kennis met freestyle voetbal, inline skaten, spel, hip hop dans, stuntstep en breakdance. Meer informatie & boeken.

ONZE VOORSTELLINGEN (12+)

Geschikt voor het voortgezet onderwijs zijn onze voorstellingen: FTBLL (alle leeftijden), Knock-Out (12+) en Dorian (15+). 

ONZE WORKSHOPS (12+)

Bij onze voorstellingen bieden wij workshops aan. U vindt meer informatie hierover op deze pagina. Heeft u een speciaal verzoek en staat dit niet tussen ons vaste aanbod? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

ONZE LESSENREEKSEN (12+)

Wij bieden twee lessenreeksen aan van minimaal 8 weken. Deze lessenreeks vinden plaats op school. U vindt hier meer informatie. 

MEER INFORMATIE OVER ONZE EDUCATIEPROJECTEN?!

Heeft u bijvoorbeeld al een datum in gedachten, een theater, een indicatie van het aantal leerlingen, etcetera?